inloggen
E-mail:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?  

Home

Algemeen

Fusioncolors is een innovatief bedrijf dat in 2011 is ontstaan vanuit het idee, om op een vernieuwende en originele manier planten met toegevoegde waarde te ontwikkelen voor onder andere groothandel en exporteurs.

In de visie van Fusioncolors kan de markt voor planten met toegevoegde waarde slechts gezond blijven, door het aanbieden van duurzame producten met een hoogwaardige kwaliteit. Hetgeen uiteraard tot uiting komt in een positieve prijs/kwaliteitsverhouding.

Op deze website vindt u alle informatie over Fusioncolors en haar activiteiten. Voor meer informatie over de door Fusioncolors ontwikkelde producten, kunt u zich op deze website aanmelden voor een account.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Fusioncolors indien u antwoord wilt op meer specifieke vragen.   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles wat u op deze website ziet of leest wordt beschermd door auteursrecht, tenzij anders aangegeven, en mag alleen worden gebruikt na schriftelijke toestemming van Fusioncolors B.V. Afbeeldingen en handelsmerken – Fusioncolors B.V., The green bottle en The green bottle garden –  zijn eigendom van, of worden met toestemming gebruikt door Fusioncolors B.V. Het gebruik van deze afbeeldingen door u, of iemand anders met uw toestemming, is verboden tenzij Fusioncolors B.V. hier expliciet, zijnde schriftelijk, mee heeft ingestemd. Ongeautoriseerd gebruik van de afbeeldingen en handelsmerken kan een inbreuk vormen op auteursrechtwetten, handelsmerkwetten, wetten ten aanzien van privacy en openbaarheid en regelgeving en beschikkingen met betrekking tot communicatie.

 Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fusioncolors B.V. is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.