inloggen
E-mail:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?  

Disclaimer

Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij Fusioncolors B.V. streeft naar het geven van correcte en actuele informatie, maar Fusioncolors B.V. de correctheid, volledigheid en actualiteit niet garandeert.  Aan de informatie op de website van Fusioncolors B.V., zoals prijzen en afbeeldingen, kunnen geen rechten ontleend worden. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen ten alle tijden zonder kennisgeving worden aangebracht.

Fusioncolors B.V. behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Alle afbeeldingen op de website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan de informatie, afbeeldingen daaronder begrepen, op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Fusioncolors B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie of voor schade tengevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website.